If you can dream it we can make it

Let us help you make the perfect product

Bij Tepe Metal Lab helpen we u met het ontwikkelen en realiseren van uw idee of ontwerp

Om goed te kunnen aansluiten bij de vele veranderingen die een metaalfabriek vandaag de dag moet hebben, werken we met de nieuwste software om tot snelle prototyping te komen: in 3D of juist in het maken van 1:1 modellen.

Onze designers helpen U aan
slimme productie oplossingen

Zorgen voor optimalisatie
van design en productie

Snelle
Prototyping

We zijn trots op ons Tepe Metal Lab. Hier werken we aan de beste oplossingen vanuit een klein en hecht team. Stuk voor stuk experts met jarenlange ervaring met alle soorten metaal. Dit is het team dat uw project snel en efficiënt uitrolt, van oorspronkelijk idee tot afgeronde klus. Het team helpt u vanaf het eerste idee door de ontwikkelingsfase en zoekt naar de beste manier om uw nieuwe product te fabriceren, van prototype, 1-op-1-model tot een mogelijke roll-out. Deze gedegen aanpak levert duidelijke inzichten op voor de doorlooptijd en het maken van een goede prijs. Het Tepe Metal Lab team zorgt er ook voor dat elk product van een hoge kwaliteit is en met trots uw, en onze naam, mag dragen.

Ons Tepe Metal Lab zorgt ervoor dat alles werkt.

Tepe Metal Lab regelt voor u de beste technische oplossing, productievoorbereiding en tekeningen. Na een door u goedgekeurde prototyping is alles perfect en klaar voor productie.

Onze mensen maken het verschil

Stuk voor stuk experts met jarenlange ervaring met alle soorten metaal. Dit is het team dat uw project snel en efficiënt uitrolt, van oorspronkelijk idee tot afgeronde klus.

Challenge us

Wij stellen u niet teleur. Laat ons weten hoe snel u uw offerte nodig hebt.

We kijken er naar uit om van je te horen