Wij maken metalen producten voor industrie en retail

Ons vakmanschap en onze hightech robots zorgen voor het hoogste kwaliteitsniveau. Van eenmalige producten tot en met grote series

Nederlandse kwaliteit en innovatief denken zorgen voor het optimale resultaat. Ondersteund door ons service- en logistiekteam, waar u altijd op kunt rekenen. Samen met u zoeken we de meest interessante, en bij u budget passende, oplossing in productie en qua prijs.

Onze productie is in metaal, van luxe Point of Sale inrichting en display’s tot en met complete industriële transportbanden

In onze moderne fabriek in ’s-Heerenberg maken onze vakmensen samen met geavanceerde robots hoogwaardige producten voor industrie en retail alsmede voor de voedingsindustrie en medische sector. We werken met de beste metalen, met aluminium en roestvrij staal in elke gewenste afwerking, zelfs afwerkingen waarvan u misschien het bestaan nog niet kende!

Wij creëren altijd de juiste oplossingen en bieden waar voor het geld

Onze jarenlange ervaring in de wereld van metaal heeft ervoor gezorgd dat we samen met U steeds weer de juiste oplossingen bedenken en samenwerken aan vernieuwingen en verbeteringen die het verschil kunnen maken. We leveren uiteraard op tijd, maar kunnen U ook extra ondersteuning bieden door het houden van voorraad en het regelen van de hele distributie.

Geavanceerde productiemethoden

De modernste communicatie technieken en ‘portals’ zorgen voor een perfect inzicht en snelle overdracht van uw wensen naar onze geautomatiseerde systemen om vervolgens zeer efficiënt te produceren; altijd op tijd en binnen budget

Custom made Interieur oplossingen.
Smart construction.

Hoog
afwerkingsniveau.

Iets speciaals?
Laat ons meedenken en doen.

Het Tepe gevoel en de Tepe belofte.
World-class logistics
and customer support.

Any machine.
If you can dream it.
We can make it.

Mix and match.
Ontwerp uw eigen collective.
Grote series of eenmalige producten.

Gegarandeerd op tijd en binnen budget
Wij zetten ons in voor een duurzame werkomgeving
Geavanceerde productiemethoden
Eigen logistiek en transport. Waar en wanneer u maar wilt

Ons succes is het succes van onze klanten

We zijn erg gemotiveerd en vol van ons vak, hebben plezier in wat we doen en zien onze klanten als vrienden waarvoor we die extra stap zetten. Wij zijn klaar voor uw uitdaging!
"Iedere dag ben ik weer enthousiast
over de mogelijkheden hier bij Tepe!"

Clemens te Pas
Director/Owner

Wij zijn trots op onze klanten en onze onze medewerkers

Wij werken al jaren voor een aantal vaste klanten die weten wat we kunnen en wie we zijn. Sommige zijn al vanaf dag een bij ons. Onze klanten maken ons bedrijf, we zijn trots op hen en natuurlijk ook op onze medewerkers, het fundament van ons bedrijf. Samen met hen hebben we mooie producten en prachtige projecten gerealiseerd. Natuurlijk zijn we ook erg geïnteresseerd in nieuwe klanten, nieuwe projecten en uitdagingen. Wij staan klaar voor U.

Challenge us

Wij stellen u niet teleur. Laat ons weten hoe snel u uw offerte nodig hebt.

We kijken er naar uit om van je te horen