Welcome to Tepe Metal
If you can dream it, we can make it

Welcome to Tepe Metal
If you can dream it, we can make it

Bright ideas in metal

Bij Tepe Metal Works worden al uw ideeën werkelijkheid. Geen project is voor ons te groot of te klein. Al vanaf het begin kijken we hoe we zaken perfect kunnen fabriceren en we laten ons al 30 jaar door dit principe leiden. Dit stimuleert ons om op tijd en binnen budget te leveren en waarde toe te voegen aan alles wat we voor u mogen doen.

We zijn erg gemotiveerd en vol van ons vak, hebben plezier in wat we doen en zien onze klanten als vrienden waarvoor we die extra stap zetten. Wij zijn klaar voor uw uitdaging!

Wij maken metalen producten voor industrie en retail

We werken met de beste metalen, met aluminium en roestvrij staal in elke gewenste afwerking, zelfs afwerkingen waarvan u misschien het bestaan nog niet kende! En wij hebben een reputatie vanuit onze logistiek die onze klanten erg aanspreekt. Altijd op tijd en binnen budget.

Wij helpen u met het ontwikkelen en realiseren van uw idee of ontwerp

Samen met u zoeken we de meest interessante, en bij u budget passende, oplossing in productie en qua prijs. Hoge kwaliteit, op tijd en binnen budget geleverd.

Laat Tepe Projects uw project volledig uit handen nemen

Uw project, volgens hoge normen ontworpen en geproduceerd, wordt op tijd en binnen budget geleverd. Dat is Tepe Projects. Tepe Projects regelt het.

Natuurlijk staat de klant bij ons altijd centraal. We werken immers voor grote, kleine vaak ook specialistische klanten die hoge eisen stellen en op ons moeten kunnen rekenen.

Zij onderkennen onze specialisaties en weten dat we hen ontzorgen. En dat doen we al zo’n 25 jaar vanuit ons kwalitatieve project teams, moderne fabriek en gemotiveerde medewerkers. In Nederland, maar soms ook ver daar buiten.
Gegarandeerd op tijd en binnen budget
Wij zetten ons in voor een duurzame werkomgeving
Geavanceerde productiemethoden
Eigen logistiek en transport. Waar en wanneer u maar wilt

Wij zijn trots op onze klanten en onze onze medewerkers

Wij werken al jaren voor een aantal vaste klanten die weten wat we kunnen en wie we zijn. Sommige zijn al vanaf dag een bij ons. Onze klanten maken ons bedrijf, we zijn trots op hen en natuurlijk ook op onze medewerkers, het fundament van ons bedrijf. Samen met hen hebben we mooie producten en prachtige projecten gerealiseerd. Natuurlijk zijn we ook erg geïnteresseerd in nieuwe klanten, nieuwe projecten en uitdagingen. Wij staan klaar voor U.

Challenge us

Wij stellen u niet teleur. Laat ons weten hoe snel u uw offerte nodig hebt.